Oktober 2018

Mix & Match

Een eerste Mix & Match avond werd oktober 2018 georganiseerd en goed bezocht. 40 deelnemers werden maar liefst geregistreerd. Niet alleen (startende) ondernemers maar ook eigenaren van leegstaande panden, ondernemersverenigingen, banken, makelaars, het ROZ en de provincie waren vertegenwoordigd. Als verrassing presenteerde de provincie een centrumcheque namens de gemeente, provincie en ondernemersverenigingen voor de beste match die zal voortvloeien uit deze avond.
In een leegstaande pand aan de Brinkstraat, welke was omgetoverd tot een pop up café, moest iederéén pitchen: in één minuut vertellen: wie ben je, wat kom je brengen en wat kom je halen. Hoewel sommigen het erg spannend vonden, was de organisatie onverbiddelijk. Immers, een pitch helpt een ondernemer om zijn/haar plannen te delen.
Tijdens deze Mix & Match avond is er ook daadwerkelijk een match ontstaan. Het initiatief om een ‘Ondernemershuys’ op te richten wordt op dit moment uitgewerkt en onderzocht. Een stadcheque van €2500 werd namens de provincie aan de initiatiefnemers uitgereikt hiervoor.